SPORTS- & ALM. MASSAGE

HVAD ER SPORTS- & ALM. MASSAGE?

Sports- & ALM. massage er en massageform, der henvender sig til dig, der er atlet eller dyrker meget sport. Massagen er dog også egnet til mennesker, der har en aktiv livsstil.

Sportsmassage har blandt andet til formål, at hjælpe dig med at forberede dig til en evt, konkurrence, at opnå hurtigere restitution eller komme hurtigere tilbage til sporten efter en skade.

Massage får kroppen til at frigive endorfiner, som er kroppens eget smertedæmpende stof – derfor vælger nogle også at blive masseret for at få en dejlig følelse i kroppen.

Ved en sports- & ALM. massage bliver du masseret i dybden, hvilket vil sige, at jeg tager godt fat og gør brug af min fysiske styrke. Du kan forvente en grundig massage, som er tilpasset dit behov og evt skade, gør brug af flere forskellige teknikker, som du kan mærke både under og efter behandlingen.

Du kan selvfølgelig også have gavn af sports- & ALM. massage, selvom du ikke dyrker sport, eller har skader som følge af sport. Sports- & ALM. massage er især også effektiv til forebyggelse og behandling af f.eks. spændingshovedpine, museskader, smerter i ryg, nakke, lænd og andre gener som kan opstå ved stillesiddende arbejde.

sports- & ALM. massagen opdeles typisk i følgende:

ben for- og bagside

hofte- og sædemuskler

skuldre, nakke og ryg

HALS, NAKKE OG BRYST

maven

armene

PRISER

249 KR FOR 30 MIN.

BEHANDLINGEN TAGER UDGANGSPUNKT I DE MUSKELGRUPPER DER FORFINDES I DEN VALGTE KATEGORI.

SKULLE DU HAVE BEHOV FOR ET ELLER FLERE FOKUSOMRÅDER, SKAL DETTE SIGES INDEN BEHANDLINGENS START.

DEN BESTILTE TID ER INKL. OMKLÆDNING OSV.

BEMÆRK

Som massører må JEG ikke diagnosticere eller behandle skader som din læge eller anden autoriseret sundhedsperson ikke anbefaler. 

Er du i tvivl om hvad din skade skyldes, eller om massage kan anbefales, skal du altid konsultere en læge, fysioterapeut eller anden relevant sundhedsperson. Det anbefales at der går 72 timer fra en skade er opstået til at du får behandling. 

I mellemtiden kan med du fordel benytte dig af MCE princippet:

M = mobilisering (bevæg det du kan, så meget du kan)

C = compression (komprimerende forbinding)

E = Elevation (hold det skadede område højt)

MCE princippet erstatter det gode gamle RICE princip

Luk menu